AEG BSK782320M Manuel d'utilisateur Page 36

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 52
  • Table des matières
  • DEPANNAGE
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 35
Poultry
Food Quantity (kg) Function Temperature
(°C)
Time (min)
Poultry portions 0.2 - 0.25 Turbo Grilling 200 - 220 30 - 50
Half chicken 0.4 - 0.5 Turbo Grilling 190 - 210 40 - 50
Chicken, pou-
lard
1 - 1.5 Turbo Grilling 190 - 210 50 - 70
Duck 1.5 - 2 Turbo Grilling 180 - 200 80 - 100
Goose 3.5 - 5 Turbo Grilling 160 - 180 120 - 180
Turkey 2.5 - 3.5 Turbo Grilling 160 - 180 120 - 150
Turkey 4 - 6 Turbo Grilling 140 - 160 150 - 240
Fish
Food Quantity (kg) Function Temperature
(°C)
Time (min)
Whole fish 1 - 1.5 Turbo Grilling 180 - 200 30 - 50
11.18 Grill
Put the pan to collect the fat into the first
shelf position.
Preheat the empty oven for 5 minutes.
Grill
Food Temperature
(°C)
Time (min) Shelf position
1st side 2nd side
Roast beef 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Filet of beef 230 20 - 30 20 - 30 3
Back of veal 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Back of lamb 210 - 230 25 - 35 20 - 25 3
Whole Fish, 0.5 -
1 kg
210 - 230 15 - 30 15 - 30 3 / 4
11.19 Frozen Foods
Food Temperature (°C) Time (min) Shelf position
Pizza, frozen 200 - 220 15 - 25 2
Pizza American, fro-
zen
190 - 210 20 - 25 2
Pizza, chilled 210 - 230 13 - 25 2
www.aeg.com36
Vue de la page 35
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 51 52

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire